Fullstack Development ApS

Om Christian

Jeg er perfektionistisk anlagt og har en stærk trang til at løse problemerne rigtigt i første hug. Jeg er dog ganske godt i stand til at skubbe perfektionismen i baggrunden, når det skal gå stærkt og tingene skal være færdige. Jeg foretrækker skarpe prioriteter og holder mig ikke tilbage med at fortælle, når planerne ikke hænger sammen, eller der er kedelige konsekvenser af diverse beslutninger. Jeg arbejder noget hurtigere end gennemsnittet og resultatet er i højere kvalitet. Jeg har nemt ved at overskue både de store linjer samt grave mig ned i vilkårligt små detaljer. Jeg har en del god baggrundsviden fra min tid på universitetet og er derudover stort set selvlært. Jeg sætter mig løbende ind i de nye ting, der er relevante eller som jeg finder interessante. Min holdning er at man skal lære hele tiden for ikke at sakke bagud.

Erhvervserfaring

Fra 2017: Udvikler hos Fullstack Development ApS

Jeg har valgt at gå freelance-vejen og står til rådighed med hjælp til alt indenfor de kompetenceområder, jeg er stærk på. Læs mere om det på forsiden og siden om ydelser.

2010 - 2017: Udvikler, partner og udviklingschef hos Safeticket A/S

I juli 2010 blev jeg ansat som udvikler hos Safeticket ApS. Min opgave var at bygge en ny platform fra grunden, som kunne danne basis for billetsystemet fremadrettet. Platformen er bygget på FreeBSD, PostgreSQL, Perl og nginx. Billetter sælges som udgangspunkt online med kortbetaling, men der er også understøttelse for at sælge via en backoffice-funktion samt automatisk at få udskrevet billetter på en termoprinter. Safeticket var dengang en lille virksomhed, og jeg stod derfor også for driften af serverne.

I januar 2011 blev jeg partner i selskabet, og i 2017 har jeg skiftet titel fra systemudvikler til udviklingschef.

I den tid, jeg har været med i projektet, har vi udviklet aggressivt på systemet, og det er muligvis nu markedets mest fleksible billetsystem.

2007 - 2010: Systemudvikler hos Stofa A/S

Fra marts 2007 til juni 2010 arbejdede jeg som systemudvikler hos Stofa. Her arbejdede jeg med diverse interne systemer, der drev virksomhedens internet-platform samt digital-TV-platformen. Ydermere udviklede jeg på støttesystemerne, der benyttedes af en stor del af de øvrige medarbejdere i forbindelse med support, kundeservice og fejlretning. Disse systemer byggede generelt på Linux med PHP eller Perl kombineret med mySQL eller PostgreSQL samt en webbaseret frontend med varierende mængder af Javascript. Siden lanceringen af Video On Demand, var jeg meget involveret i integrationen af backenden, der håndterede data dertil, inklusiv integration op mod systemer hos indholdsleverandørerne.

2000 - 2007: Systemudvikler hos pil.dk og QuickPay.net

Jeg beskæftigede mig primært med opbygning og vedligeholdelse af avancerede webløsninger, som alle kørte på unix. Teknologierne her var primært Perl og PHP med forskellige underliggende databaser. Det sidste lange tid hos pil.dk arbejdede jeg næsten udelukkende med betalingsløsningen QuickPay.net. I den forbindelse fik jeg indgående kendskab til protokollerne, der benyttes op mod Nets samt diverse andre samarbejdspartnere. Ydermere stod jeg for første implementering af de nye sikkerhedskrav fra VISA og Mastercard (PCI-DSS).

Uddannelse

1996 - 1999: Datalogi ved Aarhus Universitet

Ikke afsluttet, men har givet masser af god baggrundsviden.

1993 - 1996: Matematisk studentereksamen ved Tørring Amtsgymnasium

Foreningsarbejde

2004 - 2010: Bestyrelsesmedlem i Aarhus Unix User Group.

Formand for foreningen fra 2007 - 2009. Foreningen blev opløst i 2010, hvor foreningens midler blev doneret til Open Space Aarhus.